Post by terlefijaga on Feb 18, 2022 11:01:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира много скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ RealmCraft 3D Mine Block World 2022 version ▞▞▞
Хубаво е но. Текстурите не са достатъчно ясни, така че е трудно да се направи разлика между два различни блока. Приложението е оптимизирано наистина добре, но иконите изглеждат като 90-те. Никой не иска реклами между играта. По-добре е да добавите пазар за продажба на различни различни артикули или като гледате пълни реклами, или купувате артикули. Можете да добавите скрита кутия/магазини, която се генерира на случаен принцип и трябва да гледате реклами, за да я отворите. И ще има произволни елементи, което ще направи играта по-използваема.
Добре е, но има няколко проблема. 1.) Някога наистина изостава, след като компютърът ми се срине, 2.) НИЩО като Minecraft. Така че вероятно ще бъдете съден от mojang, без обидни чувства. 3.) Когато играта започне там като 20 грама реклами. Без да се обиждам и ми харесва. Наистина НАИСТИНА се надявам да не бъдете съден от mojang.
наистина е добър и ми харесва, защото е малко като minecraft и можете да промените времето в него, определено препоръчвам да го изтеглите от другата страна в мултиплейър режим, не можете да направите нищо и практиката за оцеляване там е само малка остров, но става по-добре при втория път, когато влезете в него, надявам се да ви хареса (не продавам тази игра) 😊😊😊
Аз на съм играла тази игра но знае че е хубава 😄😄😄😄😄😚
Обичам играта, но когато видях, че има актуализация, разбрах, че не съм получил актуализацията, независимо колко пъти се опитвам да я изтегля отново и да я изтегля, никога не получавам актуализацията
ъъъъ Изглежда странно, но работи още по-зле... magbe, ще отида за платения Minecraft. -_- Рекламите са безумни. винаги ще виждате банер в горната част на проклетия екран. така че успех с това. не ми хареса.
Няма смисъл от реклами. Знам, че имате платена услуга за спиране на реклами, но мога просто да използвам блокер на реклами. Не само това, но тази игра замръзва, когато стигнете толкова далеч във вашия свят. Вероятно ще загубите целия си свят!!! Моля, поправете това!
тази игра е страхотна. Но мисля, че гледката трябва да се подобри, означава, че трябва да можем да гледаме надалеч. Да, можем да го променим в опции, но все още не е достатъчно. Като цяло тази игра е страхотна. Къде да намеря чертежи? Как да променим времето? Моля, кажете на Tellurion mobile
Това е приятно забавление! Когато я играя, имам чувството, че играя Minecraft и Minecraft е една от любимите ми видео игри! Така че, наистина ми харесва!😉 Но има няколко грешки, например, когато играя играта, не мога да видя инвентара или изобщо нещо.🤔🤔🤔 Може би бихте могли да поправите това, така че играчите да не го правят трябва да рестартирате играта... О и още нещо, можете да добавите още скинове!
Най-яката игра във вселената♪♪~(´ε` )
грешка в игрите прави целия ви прогрес неуспешен.... проблем с gamesave... Изграждате, събирате ресурси, но веднъж, отваряйки, виждате дупки в света. Изграждате железница, но един ден частта изгасва, слагате нещо в сандъците, но при отваряне на играта остават само няколко сандъка от всички ((Само време waisting.
#ели
Доло горе бива
Супер е играта ,но с новия ъпдейт не може да се види с една приятелка аз влизам в нейния свят и не можем да се видим !Моля оправете го
Много добра игра но като оцелявам имам много малко живот ако може поне 3 сърца и като съм на креатив много бързо цупа слоцайно неща и това е гадно
Приложението е наред, но има път до много реклами, когато се появи реклама, замразява играта за около 2 или 3 минути и рекламата дори не се показва, така че играта замръзва без причина. Освен това има много лоши контроли, когато вървя или въртя, разваля всичко.
По-добре от minecraft Все пак трябва да добавите всички мултиплейър компоненти към играта, включително режим на оцеляване, така че вашите изтегляния и нашето забавление да се увеличат.
Ужасен
RealmCraft 3D Mine Block World Phiêu lưu pbl
Може би е добре понеже на мен ми харесва и има много животни апак аз обичам животни Теглете баз да мислите супер е теглете
Има ли начин да махнем странните неща и зомбита от света (когато не сме на сървайвър)? 😀😃
може да направите някои промени, като например да имате някои модификации и повече кожа, също така моля, направете пустинни храмове, руини, корали и някои неща, които са в minecraft. И имайте повече възможности за избор на врати, капаци и други... особено да направите чисто зрение, което да виждате дори хоризонтално, просто мразя как направихте мъглата и ограниченото зрение, моля, променете.
Смотана
тази игра сам я имал и сам я играл цео ден и тя прекъсва само и сам я ися истрил и повече нямам нищо общо няма със нея,
RealmCraft 3D Mine Block World Phiêu lưu kfi
Не съм сигурен как казвам това, но това е просто копие на Minecraft с някакъв модифициран геймплей и текстури, като цяло тази игра е забавна, но не твърде, защото Minecraft е блокова игра, а не игра с 5D модели, така че това е буквално Minecraft с проклет режим
курвви управетея
Страхотно приложение! Можеш да правиш каквото си търсиш на него и да поясня, че много ми харесва твоят YouTube канал! Благодаря за страхотната игра! С всеки ъпдейт става все по-добра😇💚😇💚
Много е смешна хаха играта Аз давам пет звезди
Харесва ми, но за много реклами и е страхотно, но е твърде дълъг за инсталиране и мултиплейърът е страхотен, но bedwars е скучен, искам да добавите легло към bedwars железен генератор и генератор на злато, моля, добавете ги
Доста е забавно, но играта става доста грешна. Също така би било наистина страхотно, ако добавите още неща като възможността да промените цвета на леглото си и подводни растения, костенурки и други неща, подобни на Minecraft. Beung, който може да окачи фенерите, също би бил готин
Графиките на най-лошата игра са много размазани, тъй като показват на снимките, че не са същите, много размазани графики, аз ще предпочета локикрафт вместо това, защото графиките им са размазани и логиката е 0 в тази игра като (Ако сложите лава върху сняг, тя няма да се стопи bruuuuuhhhhh) и времето, ако се промени веднъж, никога няма да се промени. Най-лошото време е сняг, защото 5 минути игра могат да направят снежни блокове върху вашата конструкция!!!! Наистина ли!! WTH нормалният тънък сняг е наред, но снежен блок uffff най-лошото ...
Мразя тази игра. Аз след една година: Кожите. Ако не сте ги променили, тогава ги сменете. Също така, играчът изглежда, направи thизглеждат малко като minecraft. О, И тълпите. За мафиотите, просто... Идк, направете свой собствен модел. Или нещо. Ако сте го направили, предполагам, че не видях, защото изтрих играта. :/
О, човече, това е гадно! Играх тази игра от 7 дни, забавлявах се, създадох свои собствени мемориални ботанически градини със зелена къща, посветена на моя най-добър приятел, който почина, беше красива и изпуснах телефона си, батерията излезе и сега моята Играта в режим на оцеляване няма да се зареди!!!! Кълна се, че го запазвах, мислех, че това е бутонът в горния ляв ъгъл, хубав компютърно генериран отговор Tellurion douches
много qko tegleteeeeeeeee😀😀😀😀😀
Току-що се случи много лош бъг с мен... Всичките ми неща, които имах в гърдите и в пещта, просто изчезнаха... И сега има още една грешка... Нямам достъп до моя свят... Направих най-ниската графика, рестартира устройството и дори направи най-ниско разстоянието за изобразяване... Все пак спира да се зарежда от света на зареждане... Така че, моля, отстранете този проблем или ми отговорете какво ще направя след това... Моля😢😢...
Играта ми харесва,но давам 4 звезди,защото зарежда бавно. Но много ми харесва!#######@
1Защо факлите не светят 2как се пали печката и 3 защо никога не вали дъжд щях да дам повече но
Не е фен на новите текстури.
Господи, толкова изостава 0 кадрова честота и просто е малко глупаво, че знаците са кръгли, докато останалото е блокове?!? Какво се случва с ума ти, защо мислиш, че това е наред!? Изглежда толкова погрешно.
Старата версия е много боже 🙏 моля, дайте ми старата версия, любителите на старата версия дайте тази команда като моля, моля, моля, вие също командвайте, моля, моля 🙏🙏🙏🙏🙏🙏😭 старата е много по-добра, моля, моля, моля, до Хелоуин 🎃🥺 можете да вземете нова версия 🥺🥺 моля
Hill Climb Racing Balapan klxs
RealmCraft 3D Mine Block World Petualangan cfip
Това беше добра игра, наистина ми хареса, но причината, поради която не мога да й дам пет звезди, защото се срива и спира от време на време и трябва да стартирам телефона си отначало и моята сборка, която ми отне толкова време да правиш животни като паяци, зомбита, насекоми и кокоси продължават да го унищожават и това е толкова досадно
Ужас
Мобилни игри Tellurion тази актуализация поддържа само версии на Android 8.0+. Актуализацията не се показва в моя Android 6.1 marshmellow. И всички проверени уебсайтове като apkpure показват, че е достъпен само за android 8.0+, опитайте го сами, опитайте да изтеглите новата версия в Samsung galaxy j2 pro. Вие казвате, че работи във всички версии на Android, но не е!!!
Tellurio mobile!! Харесвам тази игра много и новата актуализация на Nether също дойде И нова игра за много играчи 'SKY-WARS' Харесва ми, но когато за първи път опитах sky wars беше страхотно👍. Но когато играех, ми казаха, че мрежата ми е изчезнала, но имах добра мрежа по това време и тогава те казаха, че 'minigame skywars свърши в твое отсъствие', мислех, че няма да играя. След това, когато започнах да го играя следващия път, те отново казаха това моля, поправете този разработчик. Благодаря!!! ДОБРА ИГРА!!!
След актуализацията на играта напълно се промени. Има много малко блокове и всеки път когато влизам в играта да започне да забива и да излезе от играта. Също така не мога да да сменя езика на руски. И всеки път когато отида в ада и на другия ден съм на съвсем различно място. Преди играта беше много добре но давам 2 звезди
Тази игра е добра, но я играх вече една седмица и един ден влязох в моята фотогалерия, там имаше 10000 или дори повече снимки на тази игра, които трябва да поправите това
Не ми дава да си я изтегля
Това е невероятна игра, базирана на мисълта за моя занаят, бих искал шеф като дракона на Ендер, но може би вместо в небето е под земята и трябва да изчакате, докато се появи или нещо подобно. Все още наистина харесвам играта, макар и по-добре от преди 6 месеца, но СИЛНО препоръчвам тази игра. Благодаря за четенето.