Post by terlefijaga on Feb 18, 2022 10:42:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok hibaforrás ▞▞▞
▞▞▞ Hidden Hotel: Miami Mystery 2022 version ▞▞▞
Hidden Hotel: Miami Mystery6 apk legfrissebb Game verzió letöltése ...
Most csináltam nekik egy felmérést. befejeztem. 3000 érmét kellett volna kapnom. NINCS ÉRME. ÉS TERMÉSZETESEN ÚJRAINDÍTOM! SOHA NEM LÁTHATNAK TŐLEM EGY FELTÉTELT, HA NINCS KIJAVÍTOTT AZ ÜGY IDŐPONT!
South carolina breast augmentation, Mature women wearing ...
Hidden Hotel:アイテム探しゲーム アドベンチャー kav
CatHotel - Hotel for cute cats – Alkalmazások a Google Playen
Remekül indult, de minden frissítés költségesebbé teszi a lejátszást. Csak akkor tud játszani, ha van elég "energiája", amelyet várakozással, vásárlással vagy "gyűjtemények" építésével kap. Tehát mindenki a gyűjtemények felépítésén dolgozik. Aztán egy legutóbbi frissítéssel mindenki, aki gyűjteményt épített fel, rájön, hogy ezek mind eltűntek. Azóta minden nap játszom, és csak egy kollekciót építettem, ahol hetente legalább párat kitöltöttem. Még rosszabb, hogy most még több energiába kerül a játék.
Ez a játék annyira szórakoztató és addiktív! Nagyon jól érzem magam, ha egyedül játszom, és a 8 évesemmel is! Az egyetlen, amin változtatnék, az az, hogy egy kicsit könnyebbé tegyem a csillagok megszerzését! Úgy tűnik, hogy mióta egy kicsit előrébb jutottunk a játékban, most minden energiádat egy feladat elvégzésére használja (ami egy csillagot jelent), és akkor nagyjából kész vagy, amíg az energiád helyre nem áll!
Igazából nagyon szeretem ezt a játékot. Ahogy elértem a történet határait, és várnom kellett az új történetekre és rejtett jelenetekre, elindítottam egy másik fiókot, így új jeleneteket tudtam játszani. Mindkét fiók összeomlik és lefagy. Probléma van azzal, hogy az egyik fiók adatai kiszivárogtak a másikba. Például játszhatom a kockajátékot az egyik számon, de a másikon csak pontokat szerezhetek. A legutóbbi frissítés óta nem tudtam belépni a játékba. Összességében szórakoztató, de rendkívül instabil magasabb szinteken
Ez annyira szórakoztató volt, de most minden arról szól, hogy fizetni kell a játékért. Órákba telik az energia feltöltése, majd 40 energiára van szükség minden kereséshez, és 5 keresést csak az 1 csillag megszerzéséhez! Sok pénzembe került, hogy játszani akarok, de nem éri meg. Nincs elég ingyenes cucc, ahhoz, hogy sztárokat gyűjtsünk, és az emberekkel való beszélgetéshez a játéknak ingyenesnek kell lennie. Azt hiszem, inkább csak keresek egy rejtett keresőjátékot, hogy addig játszhassak, ameddig csak akarok!
Magyarul lenne könnyebb, de így sem rossz.
Régebben szerettem ezt a játékot, de most kell, hogy everrrrr töltsön egy csillagot, és minden megnyert játékért csak néhány érmét kapsz. Ez egy örökkévalóságig tart, hogy több energiát vagy plusz segítséget vásárolhasson. Az egyetlen mód az lenne, ha sok valódi $$$-t költenél egy csillag megnyerésére, és a végén megéri? Látom a többi hozzászóló válaszát, és úgy tűnik, téged nem érdekel, csak biztasd őket, hogy játsszanak továbbra is bla-blaként. Ha nem hallja meg ügyfeleit, akkor elveszíti hűséges vásárlóit.
Borzalmas. 💩 Utálom az időre menő játékokat. Csak a kapkodás, nem kikapcsol inkább stresszel. Részemről törölve, és értékelhetetlen, de egy csillagot muszáj adni.
Mikor lehet tovább lépni a 68.napról?
Ez a játék nagyszerű, de szinte minden alkalommal, amikor játszom, rámfagy körülbelül 5-15 másodpercre, majd elveszítem a kombinációt, és elveszítem azokat a másodperceket, amikor nem tudok semmit csinálni. Így aztán a csillagok nem telnek meg olyan gyorsan, mint kellene. Ha ez a probléma megoldódna, akkor ez egy fantasztikus játék lenne. Amikor megpróbáltam jelenteni, az egész játék lefagyott, végül újraindult, de irritáló volt.
A játék rendben van, nem bánom, hogy pénzt költök a játékra, de abbahagyom, mert van néhány probléma, amelyet orvosolni kell. 1) A játék akkor is rossznak jelzi a választását, ha helyes, különösen igaz, ha gyorsan oldja meg a rejtvényt. 2) Túl sokba kerül egy csillag kitöltése, az egész Entergy szintet ennek betöltésére fordítják. Nem töltik ki gyorsabban, ha gyorsabban oldja meg a rejtvényt, ez hazugság. 3) Keményen dolgozunk, hogy sztárokat szerezzünk, és a legtöbb időt olyan nevetséges dolgokra pazaroljuk, mint egy új nap kezdése vagy a főzés.
Ha a Crimi Case nevű játékhoz hasonló lenne ez a játék is,2x adnék 5*-ot például nagyon sokban azzal, hogy vagy rá világít a keresendő tárgyra, vagy mozog, amit meg kell találni. Pedig csak párat kell közölük kihuzni. Ezzel azt akarom mondani, hogy a játék ne az idegesítő részre legyen dominálva, hanem a tanulásra. Játszva megtanulni az angol szavakat. . Ha igazán érdekel téged minden vélemény amit leirtam, nem árt ezt is figyelembe kell venni.... Mit akartok tulajdonképpen? 🤔
a kezelőszervek közel vannak az elemekhez, ha megütöd az elemet, és egy zseblámpa kettőt megy, és néha többször is meg kell találnod az elemeket, hogy elérd, máskülönben, hogy szeretem, szeretem, szeretem ezt a játékot, nagyon addiktív, elolvastam néhány véleményt és nekem nincsenek olyan problémáim, mint a többieknek, de van egy kérdésem, hogy hogyan tudnám megduplázni a pontjaimat, ahogy a játék elején írják?
elég nagyszerű játék. még mindig nagyon új, szóval bár amennyire csak tudok menni a napokban és a jelenetekben, még mindig élvezem. szuperül különbözik a legtöbb más játéktól, amelyek egy meccs 3, amelyek bár élvezetesek, túl gyakoriak és kissé unalmasak, mert mindenhol ezt látod. bár néhány nap azt kívánom, bárcsak lenne egy új frissítés, hogy használhassam a csillagaimat, tudom, hogy a játék még alig egy hónapos, és tudom, hogy a fejlesztők nagyon keményen dolgoznak azon, hogy többet hozzanak a játékba.
Szar ez a játék. Nem tölt be többé, és soha nem térítették vissza a pénzemet....2 éve, hogy megtagadták a pénzem visszatérítését. Ez a játék cég letépett, 6 óra korlátlan játékért fizettem, levágták, mielőtt még elértem volna a 4 órát. Ha tehetném, nulla csillagot adnék. Majdnem 2 hónapnyi oda-vissza e-mailezés után soha nem térítették vissza a pénzemet, és nem állították vissza a korlátlan időt, amiért fizettem.
Augusztus elején volt az utolsó frissítés új jelenetekkel. Unalmas így a játék.
Az, hogy 60 villám szükséges egy pályához, elég merész, még akkor is, ha megnövelték a max 480-ra. Pillanatok alatt elfogy, de vissza lassan tölt csak. Ugyanez a pénzzel is. Egy pályához 500 tallér kell, de csak 10-et lehet szerezni pályánként.
Jelenleg a "Balcony" részt játszom. 6 csillag már meg van. A gond hogy most lenne a 3-ból 1, de bug-os a játék. Az első után a szöveg nem vált, és hiába vaktában játék a 10. után nem fejeződik be, nem lehet tovább lépni. A legfrisebb verzió fut.
Kifejezetten szeretem ezt a játékot. Ez más, mert csak annyi időd van, hogy megtaláld a tárgyakat, és ha nem, akkor elölről kell kezdened! És miután megtalálta a tárgyakat, pontokat szerez a szálloda díszítésére. De az a klassz, hogy a kifejtett pontjaival segít rájönni a szálloda titkára. Ez a játék addiktív!!!
Hidden Hotel: Miami Mystery Avanture sasr
Frissítés: Szeretem a legújabb frissítéseket! Köszönöm! 5 csillag! Szeretem ezt a játékot, de a történet nem túl jó. Azért csatlakoztam, mert szeretem a tételek keresését és a szobák rendbetételének lehetőségét, valamint a szálloda titkának kitalálásának kezdeti történetét. A történet többnyire nevetséges dolgokból áll, mint például játék a gyerekszereplővel, teát kér, vagy megkóstolja a levest. Egy napba is beletelhet, hogy csillagot szerezzek, hogy előre vigyem a játéknapot, és nem akarom kipróbálni a levest,
Hidden Hotel:Gioco del Mistero Avventura rcpl
Hidden Hotel: Miami Mystery - Legújabb Verzió Az Androidra
Sziasztok ! Élvezhetetlen, unalmas. Eddig szerettem nagyon jó volt de ez az új energia osztás elrontotta. Nincs kedve az embernek játszani vele. Ha nem javítjátok törölni fogom
Hidden Hotel: Miami Mystery Авантуристичке pnxr
Túl sok energiát igényel egy pálya megjátszása, majd körülbelül 3-szor kell lejátszanod azt a szintet, mielőtt csillagot kapsz és előrehaladsz. Emiatt egyszerre csak öt percig tudok játszani. 2 vagy 3 csillagot kapok, aztán órákat kell várnom, hogy újra játszhassak. Már kezd idegesíteni. Kicsit egyszerűbbé kell tennie az energiaszerzést, mint az egyetlen "reklám nézése" vagy egy új nap kezdete, ami ÖRÖKRE tart.
Jó móka volt, de most az összes kihívás, amely kétszeres vagy háromszoros nyereményt jelent, túl rövid! Azt várják tőled, hogy 20 másodperc alatt 16 dolgot találj meg, amikor el kell olvasnod a listát, ami változik, és új helyeken keresd a tárgyakat! Ezután azt akarják, hogy KEVESEBB IDŐVEL tegye ugyanezt, hogy megháromszorozza nyereményét. Nem lehet megtenni. A játék öröme számomra megszűnt. Eltávolítás. Kár. Hónapok óta játszom!
Szuper játek nagyon szeretem! Az egyetlen problémám annyi, hogy angol!
Csúcsminőségű ügyfélszolgálat! Egy ideje nem játszottam, és amikor újra játszani mentem, minden fejlődésem eltűnt. Elég messzire jutottam, de nem emlékszem pontosan meddig. A csapat dolgozott velem, hogy rájöjjek, hogy helyreállították a fejlődésemet a végükhöz képest. Nem kellett örökké várnom, hogy válaszoljanak; rögtön rajta voltak! Szeretem ezt a játékot, mert jó edzés lehet az agyamnak. A történetvonal is nagyon klassz. Az alkalmazásban történő vásárlások növelik a szórakozást, de nem szükségesek hozzá!
Több szállodai takarításra van szüksége, kevesebb telefonhívásra stb. Egyetlen szemmel lehetetlenné teszi, hogy 55 másodperc alatt nyerjen egy játékot, és visszatért az ostoba dolgokhoz, ahelyett, hogy rendbe tenné a szállodát, miután olyan keményen dolgozott, hogy megszerezze. 1 pont.
nagyon béna👎👎👎👎😡😡😡😡
5 csillagos minősítést kapott, de ma 2-re csökkentette. Naponta játszottam, és elég nagy befektetést eszközöltem (tekintve, hogy ez egy játék), ezért csalódottan láttam, hogy a szintek most 60 energiapontot igényelnek. Ez 300%-os felár egyik napról a másikra. Néhány napon belül visszanézek, de ha ilyen meredek marad, csalódott leszek, hogy abbahagyom a játékot.
Hello there Friday evening!! Are of any good acquire pals ...
Kéri hogy nyissam meg a teendők listája, de nem tölt be. Ha rákattintok a világos négyzetre nem enged tovább játszani. Eddig szuperül működött minden.
Az induláshoz több mint 10 érmét kell szereznie. Ahogy múlik az idő, annál kevesebb érmét kapsz. Jmo.
Olyan jó lenne játszani, de fél óra múlva sem tölti be a játékot!
Szeretem megtalálni a tárgyakat és díszíteni a szállodát. A csoportversenyek nyereményei nem igazságosak. Minden játékos megkapja a nyeremény 1/50-ét, függetlenül attól, hogy hány játékos van a csoportban. Szerintem ez igazságtalan a kisebb csoportokkal szemben, akik keményebben dolgoznak, és több időt és pénzt költenek a játékba, hogy a versenytábla élére kerüljenek. A nyereményt el kell osztani a csoportban lévő játékosok számával. (példa az 1. hely 100000 érme osztva a RÉSZTVEVŐ játékosok számával.) Visszatérek a Candy Crushhoz!!!!
Ahogy mások is mondták, az energia új növekedése nagyszerű dolognak tűnt, amíg nem vesszük figyelembe, hogy egy-egy jelenet mennyi energiát vesz igénybe, és milyen lassan tölti fel a lécet. Ez a játék volt az egyik kedvencem, de most vagy időkorlát vagy fizetés mögé zárták a győzelemért. Az egyes negatív értékelésekre adott válaszaik azt mondják, hogy frissítéseik célja a játék jobbá tétele, de ez határozottan rontott rajta.
2 Player games : the Challenge Arkády jkvw
Nagyon szerettem ezt a játékot ,addig amíg el nem kezdett lefagyni akadozik és le áll . Így használhatatlan ☹️ Nem ártana egy frissítés, Április már nagyon régen volt☹️
Imádom! Nagyon le tud kötni!
Nagyon élvezem a játék legtöbb aspektusát, de sok erőfeszítést és időt kell fordítani az üdülőterületre, hogy összegyűjtse az összes dekorációt, de most már mind eltűntek, ami csalódást okoz. Világossá kellett volna tenni, hogy ezek a dekorációk átmenetiek, és nem pazaroltam volna az időmet és a játékenergiámat semmire, és ráadásul a játék hátralévő részében nem akadoztam volna a fejlődésben. Miért teszel egy nagyon nehéz eseményt, hogy elvigyék a jutalmakat, miután megnyerted őket?
Google Play Awards 2019: Az év legjobb alkalmazásai a ...
Nagyon szeretem a Hidden Hotelt, szeretem a titkosságát. De van egy probléma. Tudom, hogy van időkorlát, és általában mindent megtalálok az időkorláton belül, de vannak elvesztéseim bc. Nem találom az elemeket a jelenetben, mivel nincsenek ott. a mobiltelefonom képernyője csak ennyire forog balról jobbra; le fel. Nagyítok és nincsenek ott. Hagynom kell, hogy az időm visszanyerjen, b4 újra játszhatok. Elveszítek sok körömet a hiányzó tárgyakból... kérem váltsa be ezt.. nincs c.c, hogy időt fordítson a játékra.
Töltse le a Terraria V 1.3.0.7.9 APK + MOD most itt. ... Hidden Hotel Miami Mystery V 1.1.62.1 MOD APK. Rejtett szálloda Miami Mystery V 1.1.62.1 MOD APK.