Post by mergapathhanstyl on Feb 6, 2022 16:11:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster Fishing 2022 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster Fishing 2022 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduje więcej klejnotów ▞▞▞
▞▞▞ Monster Fishing 2022 2022 version ▞▞▞
Monster Fishing 2022 İdman tghl
To wcale nie jest zła gra, trochę przyzwoita grafika, ale muszę walczyć o nawijanie muszli, mam na myśli poważnie i dodaje, co za totalna strata danych, aby pobrać tę grę. Miałem duże nadzieje z powodu reklamy gry, ale teraz jestem naprawdę rozczarowany nie!!!
Myślę o tym, jeśli jest bardzo wciągająca i łatwa do grania i jest to jedna z najlepszych gier wędkarskich w historii!
prosi o dostęp bez powodu lub warunków
Monster Fishing 2022 İdman tghl
linia wciąż pęka. Denerwujący!
Dlaczego nalegasz, aby ludzie komentują od razu, nie musisz grać w tę grę i sprawdzać, zanim będziesz mógł ją splatać
Hmmm .. ta gra jest bardzo podobna do gry "ACE FISHING" i ta gra ma bardziej ładną grafikę .. nie wiem, kto kopiuje kogo 😅
Po prostu dobry sposób na zabicie czasu?
Bezużyteczna gra, jaką widziałem przed taką grą Diguesting. To tylko westage ok czas, spróbuj nie grać dzięki
Dopiero zaczynam...
Jak dotąd kocham to. Jeden przycisk do łowienia. Wędkarstwo bezczynne, jeśli nie chcesz przestać, ale musisz zrobić coś innego. Jak dotąd jest to dla mnie uderzające w sedno, a mobilne gry wędkarskie w najlepszym wydaniu.
Zajebiste są te rekiny (żarłacze białe) uwielbiam rekiny! 😀😁😀😃.
Nagle aplikacja zawiesza się na ekranie powitalnym
Dobra gra, ale Fishing Clash jest o wiele lepszy
Spoko gra ale może być lepiej
Mega
Chce mieć dostęp do moich zdjęć i plików i nie pozwala mi kontynuować bez.
Ok Super
Za każdym razem, gdy wybierałem się w nowe miejsce na ryby, traciłem dobrą żyłkę i przynęty na zbyt wiele butelek lub wazonów z reliktami. Nie jest to gra, w którą można grać, jeśli nie zamierzasz wydawać pieniędzy na tę grę.
Zrób dupy . Nawet potworów niema i ciągle te same ryby
Dobra gra, po prostu naprawdę nierealistyczna. Czy kiedykolwiek widziałeś, jak 6 uncjowa muszla pęka 70 funtów linii hahaha zrobiło mi to 4 razy dobrą rzeczą jest to, że daje ci możliwość ponownego wypróbowania tego samego ECT z muszli ryb, więc moja ogólna ocena to 5 gwiazdek tylko dlatego to pozwala mi przetrwać dzień, kiedy chcę łowić ryby, ale nie mogę lol Mam dosłownie cały świat ryb w kieszeni. Graghics to 4,9 gwiazdek prędkość to 5 gwiazdek realistyczna to 3,8 gwiazdek gatunki ryb 5 gwiazdek Cieszę się, że jest w niej gra z prawdziwymi gatunkami ryb.
Dobra gra. Po prostu się zestarzałam, łowiąc w kółko te same ryby. przez cały czas ta sama muzyka.
Fajna gra, ale wiele reklam wciąż jest fajnych.
Monster Fishing 2022 ספורט mfrj
Nie działa dobrze. niezdarna gra to strata czasu.
Monster Fishing 2022 ספורט mfrj
Monster Fishing 2022 Olahraga zhp
Ten znak nie jest fajny😐
Ta gra to dobra gra wędkarska👍🤩
Dobra gra potrzebuje więcej potworów
Ta gra jest zajebista
Musisz oglądać reklamy, aby uzyskać premię za wyższy poziom
Pro gra bardzo fajna do grania
Gra była w porządku, gdy po raz pierwszy ją pobrałem, ale po zainstalowaniu aktualizacji straciłem wszystkie ryby w obu zbiornikach i wszystkie ulepszenia tyczki i kołowrotka, a także różne przynęty. Odinstalowany
Tragedia jeszcze dobrze gra nie wystartowała Już dostępna dostęp do plików w grupie . Po jakiego chuchuchu skoro to tylko łowienie ryb.
Nie musisz płacić, aby usunąć reklamy, po prostu wyłącz sieć, to mniej prosta gra w sieci
Straszna grafika i mnóstwo reklam spamowych, a ponadto nie masz pojęcia, co się dzieje cały czas i nie jest to takie zabawne
aplikacja wymaga dostępu do zdjęć i multimediów w telefonie.
niesamowita gra nie za dużo reklam bardzo wciągająca Uwielbiam próbować łapać wszystkie ryby, gdy idę morze potworów jest niesamowite, ponieważ masz szansę złapać legendarnego megladona. Złapałem wcześniej młodego mega i czekałem, aż osiągnie maksimum i dostałem 5 tys. monety.
Мир Минифорс Аркады zsfy
Podoba mi się to tylko większe szanse na większe ryby Dziękuję
Na poczatku swietna, ale jak ma sie wysoki poziom do naprawde ciezko cokolwiek zlapac. Dodam tylko ze multiplikator mam za diamenty ten najlepszy i wedke poki co za pieniadze ale robiony upgrade i ewoluuj, takze na taki sprzet powinno sie cos lowic a tu na 10 ryb 8 ucieka
Monster Fishing 2022 ورزشی ffsn
Sterowanie nie działa, spędź około 15 minut bardziej sfrustrowany tym, jak głupia jest ta gra, ponieważ nie reaguje poprawnie. Gdybym mógł dać to -5 gwiazdek.
Co za przeżycie wędkarskie! To jest zajebiste. Dziękuję Ci
Bardzo dobra gra. Realistyczna gra 👍 Ale zaczyna się nudzić. sam łowienie. Ale gra bardzo fajna i niesamowita Tylko ten problem.
Całkiem spoko
Próbowałem udostępnić rybę, kliknąłem na aparat, zrobiło zdjęcie n nic się nie stało, gdybym mógł udostępnić moją rybę na fb i cieszę się, że to robię 4 gwiazdki, byłoby 5 gwiazdek, gdybym mógł to udostępnić
Najlepsza gra pozdrawiam twórcę polecam